Swedish Pirates of the Caribbean

Här kommer lite samlade filmklipp från vår segling mellan Colombia och Panama. Detta 5 dagars långa seglaräventyr bjöd på många underbara stunder, det här är bara några av dem förevigade på film. 
 
Tillägnad Peter Hellström, du minns väl Jönköpingsbadet för över 20 år sedan? Uppenbarligen har jag nått en ålder där jag börjar citera händelser som skedde för årtionden sedan. Uff da, som norrmännen hade sagt. 
 
Guld värt, inte ens simhopperskan Anna Lindberg hade gjort det bättre. Man har väl klass. Rak i rygg!!!
Hoppsan, det blir nog ingen 10-poängare det här. Den sved rejält, men ingen seger utan smärta. Det var under uppvärmningen så jag hoppas ingen såg. Upp till ytan och låtsas att man fick en kallsup, sen på´t igen.
 
 
Här tog vi en liten snorkeltur vid ett väldigt gammalt vrak. Sofia var lite nervig när det gällde att simma nära vraket, lite kusligt tyckte hon nog att det var. 
 
 En av öarna vi simmade ut till
 
Det är jag och Robinson Crusoe, som tur är har i alla fall jag nära till en båt så jag slipper bygga min egen - men det behöver ju inte hindra mig från att njuta av min alldeles egna lilla ö. Helt sjukt underbart att bara kunna stiga upp på morgonen och dyka i från båten och simma ut till en utav öarna. 
 
Sofia njuter av att läsa en av sina många böcker. En riktig bokmal det där. Själv påbörjade jag George Orwells 1984 och funderade i samma sväng på min egna bok. 
 
På en av de många små öarna i närheten
 
 
Vi är framme vid den 4:e dagen och det är dags för bland annat snorkling, latchande på stranden och grillning. Här har vi precis kommit tillbaka till båten igen och många är kvar på stranden. Vi passar på att föreviga situationen genom att filma. 
 
Ett litet smakprov om hur det var att sitta där uppe på däck, med vinden i sitt hår på öppet hav - känna havsdoften i sina näsborrar och fästa blicken mot horisonten. Kapten, kapten - jag tror jag ser land, där borta. Aaargh!!!!
 
2 kommentarer publicerat i Vlogg
Taggar: "Titanic", Akrobatik, Anna Lindberg, Daredevils, Jönköpingsbadet, Karibien, Robinson Crusoe, Snorkling, Volter, san blas
#1 - - Susanne Hellström:

Härliga filmklipp ni delat med er :-) <3

#2 - - Anonym:

Y'all (texan for you all) are awesome!