Machu Picchu

Vlogging - Video Blogg
 
Som vi tidigare har nämnt så har vi haft tankar på att utöver det skrivna ordet även lägga till lite filmklipp på vår blogg så att ni även får lite rörliga bilder att njuta av. Det har tagit sin tid att få det här uppe och gå och det beror till största delen av att nätet varit så himla dåligt på många ställen vi besökt hittills att det tar år och dagar att ladda upp ett liten film. Det samma gäller egentligen hela bloggandet, att ladda upp bilder på bloggen tar en evighet, därför ligger många bilder uppe med något sämre kvalitet. Vi har nämligen varit tvungna att klippa ut bilderna så att de blir något mindre, därmed går det snabbare att ladda upp. 
 
Men nu är vi igång. Vi har ett YouTube konto där vi redan har lagt upp några filmer från resan hittills. Mer kommer givetvis så småningom. De ligger inte i rätt ordning just för att vi halkat efter så mycket som vi gjort så dessa filmer kommer att laddas upp lite huller om buller. Tanken är ju att vi längre fram ska komma i fas så att vloggandet blir en del av bloggandet. Vi kommer inte att filma precis allt vi upplever på vår resa, men när lusten plötsligt infinner sig så är vi redo med kameran och delar mer än gärna de extra speciella ögonblicken med er, kära läsare. Att agera filmskådis är inte alltid så lätt som man tror, speciellt inte utan manus eller teleprompter - men vi gör vårt bästa och med största sannolikhet så får ni ta del av de "oklippta versionerna" - där felsägningar, klumpiga mungrodor och ordbajsandet är en del av charmen. 
 
Som en lite premiär av vloggandet så vill vi bjuda på en liten filmsnutt från Machu Picchu, dag nummer ett.
Flera av våra filmklipp kommer sedan att dyka upp som alternativ nederst i filmen så att det bara är att klicka sig vidare vid intresse. 
 
Konto på YouTube: Jorden Runt 365 
Länk: https://youtu.be/Fe9KgSn8o_A
 
 
På vår blogg finns det direktlänkar till bland annat YouTube men även vår sida på Facebook och vårt konto på Instagram som Sofia skickligt uppdaterar fortlöpande. Dessa länkar finns längst ned till höger strax under arkiv. Längst upp till höger finns också snabblänkar till sociala medier och ni hittar facebook och instagram även här.
#1 - - Susanne Hellström:

Jätteskoj att ni vill dela med er lite filmklipp, kul att se er live :-)

Svar: Kul att du gillar det :)
Sofia Bertilsson & Fredrik Eriksson