VLOGG: MALAYSIA

Här kommer de videoklipp vi spelade in under vår tid i Malaysia. Allt från en redogörelse för sjukhusvistelsen i Kuala Lumpur till förvirrade 3D konst och gulliga apor.
 
Äntligen på bättringsvägen och iväg på en dagsutflykt till Batu Caves. Fredrik redogör för sin sjukdomsvistelse, här enbart några dagar efter att han blivit utskriven. I detta skedet var det enbart min (Sofias) familj och några nära vänner till mig (Sofia) som kände till det inträffade. 
 
Tyvärr fick vi inte med själva händelsen på film - alltså händelsen där jag bokstavligt taget gick rakt in i en såkallad 3D tavla, som inte helt var en 3D tavla då den stod ut från väggen - vilket jag inte förstod utan jag gick närmare för att förstå hur den fungerade och blev rätt chockad när jag slog i huvudet i något jag inte visste var ivägen. Vem som blev mest chockad av mig, Fredrik och paret bakom oss som också fick sig ett gott skratt vet jag inte. Filmen kan möjligen ge en förklaring till min förvirring.
 
 
Beklagar alla apvideor - men jag får inte nog av dessa söta varelser. Speciellt inte de små... 
 
Lekande bebisapor utanför Batu Caves
 
Bebisapa lunchar på en röd ros
 
Godispaus - snälla turister som förser aporna med klubbor! Ganska speciellt att se hur denna apa slickar på en klubba på ett närmast skrämmande människolikt vis.
 
Ännu en video på Batu Caves apor - lägg märke till hur en av de en bit in i klippet skalar en apelsin med "fötterna". Det skulle man lära sig.  
0 kommentarer publicerat i På resande fot, Vlogg;
Taggar: 3D Art, 3D Art Langkawi, Apor, Batu Caves, Bebisapa, Inskriven på Malaysiskt sjukhus, Kuala Lumpur, Malaysia, Sjuk på jorden runt resan, Sjuk på resan, Utländskt sjukhus